Overground Rap

Elikkä en ole blogganut lainkaan pitkään aikaan.
 Niin tämä on yksi niistä turhista klo 00.00 teksteistä. 
ENJOY

Monet tietä että pidän Räppistä ja pyrin linkkaa kavereille artisteija ainakun on mahdollisuus. Viime vuoden musiikista ainoat artistit joita muistan, että kuuntelin erittäin paljon oli Macklamore, jotain Ice Cube:n vanha albumi ja tietenki WTT(Watch the throne. Tän vuoden aikana musiikki makunu on muuttunut mielestäni noin 90 astetta. Sillä vaikka kuuntelen paljon underground LA räppiä, niin sitä kuuntelin viime vuonnakin. Artistit on vain muuttunut. Viime vuonna 4 main Underground räppäriä oli varmaa, Rizzle Kicks Hoodie allen, Wax ja Dumbfoundead. Hoodie allenin-No interuption ja Waxin- Rosanna ovat olleet suuret hitit! 
Puhuisin mielelläni koko päivän lisää mun nykyisistä suosikeista kuten: Milo, Speak! ja tämä artisti jota en sietänyt ollenkaan viime vuonna Tyler, The Creator (OFWGKTA). Voin niistä kirjoitta myöhemmin lisää, mutta nyt paina toiset artistit mieltäni. 

Tietenki Tärket asiat ekaks pois tielt eli Kanye West(Ye) ja Jay Z(Hova). Kummaltakin on ilmestynyt albumit. Itse ainakin odotin nämä albumit WTT jälkeen.. Nyt kuitenkin ihmetyttä mitää mä jäin odottaa. Puhutaan vaikka ensin Ye:n uudesta levystä. Sydämeni särkee kun edes kuvittelen, että Ye on tehnyt jotain muuta kuin täydellistä, mutta Yeezus oli pettymys. Odotukset oli tietenkin korkeet, mutta kyse on Kanyesta. Katsotaan vaikka mitkä olivat Ye:n edelliset albumit. Watch the throne, Good music ja tietenki kanyen CREAM DE LA CREAM album My beautiful dark twisted fantasys. En tarkoita että Yeezus on huono albumi, se oli pettymys mulle. Tietenki ei voi puhuu kanyesta vain huono. Nimittäin Yeezus on aika Boxin ulkopuolella siitä mitä Ye on tehnyt aijemmin ja siinä on yks kaks tai jopa viis hyvä biisi.

Jay Z julkaisi Magna Carta...Holy Grail. Se on Hovalle suhteelisen hyvä, . Ensimmäinen biisi joka on Justin Timberlakinkaa on ERITTÄIN hyvä! Holy Grail on siis biisin nimi. Albumil on kuitenkin korkeat ja matalat kohdat. Biisit joista pidin erittäin paljon oli just tietenki holy grail, picasso baby, SomewhereInAmerica ja Versus joka on aika lyhyt jostaki syyst?... Huonot biisit on tietenki sellaset kuten FuckWithMeYouKnowIGotIt missä Rick Ross on myös vetämässä setti.

Molemmat albumit on sellaset perus 7-8 mut koska kyse on noista kahesta niin odotukset oli ehk liian korkeel. 

Ottaka tienki vapauden kuunella kummatki albumit jos halutte. 

Halusin pitää tää mahdollisiman lyhyks artikkeliks mut sanon vielä tän verran, että GhostFace Killah (WuTang Clanin jäsen) on tehnyt uuden albumin. 12Reasons to die. Tosi hyvä tarina kertomus albumissa. Hieman liian raaka loppu vaiheessa mun mielestä, mutta tosi vahva keskellä! Suosittelen tän kuuntelemista ja ei edes oo niin pitkä albumi. 
Toinen jonka haluisin suositella on Clipping-Midcity album. Clipping on trio joka tekee noise-hop. Eli se on just sitä mitä luulette. En ite ikin pitäny noise-hopista ihan vaan biittien taki mut Clipping vetää tosi hyvät riimit ja biittitkin on tosi raakat, karhet ja jotenki hyvätki.!












Ei mull oike muuta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti