Party Photoshoot!!

Pitkäst aikaa tuli postaus. Ei oikee viime viikol ollu aikaa kirjoittaa mitään. Kyllä nytten kuitenki alan taas hieman panostaa tähänkin. Elikkä Sunnuntaina olin kuvamassa Alen Sweet 20.

Toimia bilekuvajana on aina tosi hauska ku ihmiset sekoilee ainaa jtn oma. Nii ei tässä Alen bileissä erilaistakaan ollut. Mukaviin tyyppeihin kyllä tutustuin ja oli lievästi sanottu iha vitun hauska ilta/yö.

Aloittelu tapahtui Alen omassa kämpässä ja tässä muutama kuva


Rasvaa meni auttaa armania käydää kusel :) #TrueFriend


Jääti ihmettele Karvisen rintakarvat ku se oli meistä nuorin! :Dd


Jatkot oli sitten The Tigerissa jossa meillä oli pöytää ja vip sisäänpäässy (onneks). Tigrun ees oli kuitenki iha helvetin pitkä jono ku maanantainahan ei kellään ollut koulua.

Arman ja Dougie

Huudeltiin hieman Tigrus

Synttäri sankari ja minä. En kovin iloinen ollu antaa kamera pois niiku ilmestä huomaa :D 

Tripple 2. 




Illan lopussa joitakni sitten väsyttii. Ymmärettävää kun tuli juotu 10 tunti.

Valotus: Valotuksesta Alen kämpässä sen verran, että ISO oli 100 aukko oli F/5.0 ja valotus aika 1/200. Salama oli pistetty täysi tehoon muuten en ois voinu käyttää noin hyvät asetukset. 

Valotus tigrus vaihteli mut jos on tosi pimeä ja on erillinen salamalaite niinku mulla oli niin valotus aika voi olla vaikka 0,4 sec - 1/20 sillä se salama pysäyttä kaiken liiken. Aukoksi käytin taas 5.0 ja iso vaihteli 400-1600.
Vuokrasin bileitä varteen Canonin 16-35 F/2.8 L sarjan objektiivi nii tarkennus oli tosi hyvä pimessä ja laadustakin huomaa. 

Bilekuvauksin, tapahtumakuvauksin tai iha muutenki mua voi vuokrata ottamalla yhteyttä minun sähköpostiin: Besnik.Konjuhaj@hotmail.com

2 kommenttia: